MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Fra købmandsgård til Badehotel med maritimt præg

Ulrik Plesner tegnede i 1907 bygningen, der nu er Plesners Badehotel. Bygningen var dengang købmandsgård for Jens Holst, der benyttede stueetagen til skibshandel med butik, lager og udstillingslokale, mens 1. etage var beboelse.

Det maritime forsøger vi stadig at bevare, hvor vi bl.a. inkluderer den marine-blå farve som en stor del af vores indretning.

Et stemningsfuldt badehotel
Med historie og charme

Vores klassiske badehotel er smukt beliggende i hjertet af Skagen. Her er du tæt på det hele og samtidig trukket væk fra det pulserende natteliv. På Plesners Badehotel mærker du byens charme og historiens vingesus. Her er der højt til himlen, en jordnær atmosfære samt god tid til at nyde roen, sænke skuldrene og dyrker nærværet. Alt er renoveret med omtanke for historien og den originale Plesner-atmosfære. Vi har kælet for detaljerne og går ikke på kompromis med kvaliteten.

book ophold

Plesners begyndelse

Som en del af Skagens berømte kunstnerkoloni tegnede arkitekt Ulrik Plesner (1861-1933) i 1907 den ikoniske Plesner-bygning. Oprindeligt var bygningen beregnet som købmandsgård samt privatbolig for købmanden. Med hotellet og en række andre værker som Skagens Museum og Skagen Station satte Ulrik Plesner et stort præg på byens historie.

Henning kjeldsen går i land

Efter en lang karriere som fisker gik Henning Kjeldsen i land, og i 2023 overtog han Hotel Plesner. Med respekt for hotellets historiske bygninger og sjæl ønskede Henning Kjeldsen at skabe et klassisk badehotel med højt til himlen og plads til nærvær. Plesners Badehotel var nu i støbeskeen.

Vores fremtid

I løbet af 2023 søsatte Henning Kjeldsen en lang række initiativer, som skulle skabe rammerne for det nye Plesners Badehotel. Med sans for detaljerne, høj kvalitet og den originale Plesner-charme gennemgik bygningerne en renovering, og nye bygninger blev opført. I marts 2024 stod det nye Plesners Badehotel klar til åbning.

ansvarlighed
& omtanke

På Plesners Badehotel er ansvarlighed og omtanke en naturlig del af vores værdigrundlag.

Under renoveringen har vi bl.a. prioriteret løsninger, som kan være med til at reducere vores vandforbrug, og i køkkenet har vi stort fokus på lokale råvarer, som findes i naturen omkring os.

Om os

Vi sætter en ære i at møde vores gæster i øjenhøjde, og vi favner bredt. Hos os er der både plads til at dyrke tosomheden, og vi byder børnefamilierne velkommen. Vi tilbyder en enestående service med bl.a. 24-timers bemanding. Samtidig er vores faciliteter ideelle for kørestolsbrugere.

omgivelserne

Plesners Badehotel er beliggende i hjertet af Skagen. Vi har kort afstand til både by, strand og turistattraktioner, men ligger samtidig i rolige omgivelser. Som gæst på hotellet kan du nyde den smukke natur og den friske luft samt følelsen af at have vandet hele vejen rundt.

Vores Vision

Vi ønsker at genopfinde traditionel luksus og udvikle det til et førende niveau. Vores vision er at gøre Plesners Badehotel til gæsternes første valg i Skagen

Central Placering

Plesners Badehotel er placeret i hjertet af Skagen. Vi er beliggende i rolige omgivelser væk fra det pulserende natteliv – men med kort afstand til både by, strand og turistattraktioner.

FAQ

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at finde svar på dine spørgsmål. Derfor kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål fra vores gæster i FAQ’en nedenfor.

 

Må jeg tage mit kæledyr med på ophold?
På vores særlige hundeværelser er du velkommen til at medbringe mindre hunde (max 10 kg), der er stille og renlige.
• Informer os ved booking om, at du rejser med hund, så undersøger vi ledighed.
• Pris: 350,- i alt.
Kan jeg bestille roomservice til værelset?
• Du kan bestille roomservice til dit værelse i følgende tidsrum: Mandag-søndag fra kl. 12.00-20.00.
Kan man overnatte, hvis man har nedsat mobilitet?
• På Plesners Badehotel har vi særlige værelser til gæster med nedsat mobilitet. Kontakt receptionen på mail: info@plesnersbadehotel.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne. Vi har blandt andet et værelse med elevationssenge.
Har I allergivenlige værelser?
• Alle vores værelser er med trægulv, og er indrettet allergivenligt. Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier – også når det gælder fødevarer. Til morgenmad er der fx mulighed for at få glutenfri brød samt havre- og soyamælk.
Hvilke kreditkort kan jeg bruge til betaling?
• Vi accepterer Dankort, Visa og Mastercard. Bemærk, at der tillægges et gebyr på nogle kreditkort – dog aldrig Dankort.
• Plesners Badehotel forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debetkort inden din ankomst. Bestiller du et non refundable ophold, debiterer vi dit kreditkort ved bestilling.
Får jeg mine penge tilbage ved annullering?
• Det kommer an på hvilken type ophold, du har købt, og hvornår du annullerer det.
• Du kan læse om alle vores betalings- og annulleringsbetingelser her.
Åbningstider i receptionen
• Receptionen er åben mandag-søndag: kl. 07.00-20.00.
• Vores natportier er tilgængelig mandag-søndag: 22.00-07.00.
• Vores restaurantansvarlige vil være behjælpelig i tidsrummet 20.00-22.00.
Hvornår kan jeg tjekke ind på mit værelse?
• Vi garanterer, at du kan tjekke ind på værelset fra klokken 14.00.
• OBS: I juni, juli, august og på helligdage garanterer vi tjek ind klokken 15.00.
Hvornår skal jeg senest tjekke ud?
• På afrejsedagen skal du senest tjekke ud kl. 11.00.
Findes der parkering?
• Ja, vi har egen parkeringsgård. Ved brug af hotellets parkering skal der hentes en parkeringstilladelse i receptionen. En parkeringsplads kan ikke reserveres på forhånd.
• Vi har fire el-ladestandere fra MONTA.
Glemte sager
Har du glemt noget hos os, kan vi eftersende det til din adresse mod et gebyr på 150,- + porto.
• 
Vi opbevarer ”glemte sager” i en måned. Herefter sendes de til genbrug.
Rygning
• Rygning er kun tilladt ved offentlige områder og restaurantens udendørs terrasse. 

Job og karriere

Er du interesseret i at arbejde hos Plesners Badehotel, kan du læse mere om vores ledige stillinger samt få indblik i Plesners Hotel som arbejdsplads.

Ledige stillinger

Vi er et nyopstartet hotel med store visioner. Hvis du hopper ombord og bliver en del af vores dedikerede team, har du gode muligheder for at sætte dit præg på hverdagen. Vi søger løbende nye medarbejdere, og du kan se de ledige stillinger her:

Som arbejdsplads

På Plesners Badehotel arbejder vi tæt sammen, og vi lægger stor vægt på at tilbyde god kundeservice. Vi er en inkluderende og dynamisk arbejdsplads, hvor kreativitet og professionalisme blomstrer – alt sammen for at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster.

mere information

De enkelte afdelinger kan kontaktes via følgende mails:

Betaling: faktura@plesnersbadehotel.dk

Hoteldirektør: katrine@plesnersbadehotel.dk

Restaurant: restaurant@plesnersbadehotel.dk

Chefkok: koekken@plesnersbadehotel.dk

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk