MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Historiske rammer
og moderne faciliteter

Lad os danne de stemningsfulde rammer for dit næste møde, konference eller fest. Plesners Badehotel emmer af historie og charme, og vi gør os umage for at tilpasse vores løsninger efter dine ønsker og behov. Vores historiske atmosfære kombineret med moderne faciliteter er med til at skabe den perfekte kulisse for din begivenhed.

book her

Bryllup

Drømmer du om at holde bryllup i atmosfærefyldte rammer? Lad Plesners Badehotel danne de idylliske omgivelser, hvor historie og romantik forenes. Vi former festen efter dine ønsker, og med vores charmerende omgivelser får du den helt rette stemning på den store dag.

book her læs mere

Fødselsdag
& fest

Forkæl dig selv med en fødselsdagsfejring på Plesners Badehotel. I vores naturskønne omgivelser kan du nyde nordisk gastronomi og en hjertevarm atmosfære. Vi har øje for de små detaljer og gør os umage for at gøre din fest uforglemmelig.

book her læs mere

Livets fester på
Plesners Badehotel

barnedåb

Plesners Badehotel kan danne de hjertevarme rammer for en af livets store fester – barnedåben. Med sans for detaljerne og i en charmerende atmosfære skaber vi mindeværdige øjeblikke for dig og din familie.

book her Læs mere

mindehøjtidelighed

Plesners Badehotel tilbyder stemningsfulde rammer for mindehøjtideligheder. Med respekt og omtanke skaber vi en rolig og intim atmosfære, hvor du sammen med dine nærmeste kan mindes jeres kære.

book her Læs mere

Hold dit næste møde på
plesners badehotel

Afhold Møde på
plesners badehotel

Plesners Badehotel danner den perfekte kulisse for møder. Med vores historiske atmosfære og moderne faciliteter skaber vi en inspirerende og rolig ramme, som skræddersyes efter dine behov.

book møde læs mere

afhold Konference på Plesners badehotel

På Plesners Badehotel tilbyder vi skræddersyede konferencepakker. Her får du moderne faciliteter og professionelle løsninger forenet i vores historiske rammer. Vi sætter en ære i at sikre en vellykket konferenceoplevelse hos os.

book konference læs mere

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk