MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Kvalitet og luksus
i Skagen

Ved siden af Plesner-bygningen finder du Det Gule Hus på Skråvej. Det charmerende hus byder på forskellige overnatningsmuligheder, og det er oplagt for jer, der rejser som gruppe. Her møder moderne faciliter den klassiske Plesner-charme, og I kan se frem til et stemningsfuldt ophold tæt på by og natur.

 • Det gule hus
  På skråvej

  I Det Gule Hus på Skråvej kan du opleve en unik kombination af charme og komfort. Huset ligger tæt på Skagen centrum og tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder.

  I stuen ligger husets 2 dobbeltværelser samt en 1-værelses lejlighed med et mindre te-køkken. På 1. sal ligger en juniorsuite samt et dobbeltværelse.

  I alt er der 10 sengepladser. Alle senge fra Carpe Diem.

  book Det Gule hus på Skråvej
 • Oplagt for
  Grupper

  En overnatning i Det Gule Hus på Skråvej er med morgenmad her er forhåndsreservation nødvendig. Huset har sin egen terrasse, og der er plads til, at man kan være lidt for sig selv. Det Gule Hus på Skråvej er en oplagt mulighed for jer, der rejser som en gruppe.

  Når I lejer alle værelserne, har I hele huset til fuld afbenyttelse, og der er mulighed for at booke det til en fordelagtig pris. I skal blot kontakte receptionen.

  Kontakt receptionen

  KONTAKT OS

  book ophold

  Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

  Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

  Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
  Vi ser frem til at høre fra dig!

  +45 9844 6844

  info@plesnersbadehotel.dk