MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Overnatninger med ekstra
plads Og frihed

Ønsker du lidt mere plads og frihed, når du besøger Skagen, er vores hotellejligheder et oplagt valg. De er alle nybyggede i 2024 og rummer alle de moderne faciliteter, du måtte ønske. Alle 6 hotellejligheder har enten egen altan eller terrasse. Der er adgang med elevator og parkering lige ved hoveddøren.

2- og 3-værelses
lejlighed

Vores 2- og 3-værelses lejligheder er nyopførte og er beliggende over for den ikoniske Plesner-bygning. Alle indeholder en stor stue, spiseplads og køkken. De 2-værelses er ca. 85 kvadratmeter og de 3-værelses er ca. 95 kvadratmeter.

Et ophold her er uden forplejning, men inkluderer sengelinned, håndklæder, sengeopredning samt slutrengøring. Vi gør alt klar til din ankomst, så du kan nyde dit besøg hos os i ro og mag.

book lejlighed

moderne
faciliteter

Med et ophold i vores hotellejligheder kan du nyde Skagen i dit eget tempo. Lejlighederne har alle et fuldt udstyret køkken, og med specialbutikker i nærområdet kan du som gæst let tilberede dine måltider i lejligheden. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Der er parkering ved fordøren, og der er adgang til hotellejlighederne med elevator.

Læs mere

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk