MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Overnatninger i sommerhus
tæt på by og natur

Oplev komfort og velvære i vores nyopførte sommerhuse i Lille Skagen – kun 1,5 km fra Skagen centrum. Disse moderne huse er fra 2024 og byder på luksuriøse faciliteter som sauna og vildmarksbad. Husene er på hele 180 m2 og rummer fem soveværelser, to badeværelser og et køkken med moderne køkkenfaciliteter. Den kvalitetsfulde og omhyggelige indretning henfører dig til klassisk badehotelstemning.

 • Sommerhus

  Vores sommerhuse er nyopførte og er beliggende bare 1,5 km fra centrum af Skagen. I naturskønne omgivelser kan du her se frem til et ophold i ro og mag, og hvor der er kælet ekstra for komforten.

  I vores valg af farver og materialer har vi inviteret naturen indenfor, og vi har ikke sparet på kvaliteten. Det giver en følelse af ægte badehotelstemning kombineret med friheden i at bo i eget hus.

  book sommerhus
 • moderne
  faciliteter

  Hvert sommerhus byder på 180 m2 og indeholder fem soveværelser fordelt på stue og første sal. Der er to moderne badeværelser med brus, og køkkenet har en rummelig spiseplads til 10-12 personer.

  Stuen er indrettet med komfortable møbler, herunder sofa og fjernsyn. Vaskemaskine og tørretumbler findes i bryggerset, og udenfor kan du nyde havemøblerne på terrassen.

  Til hvert sommerhus hører der også en indkørsel med plads til 2-3 biler samt en garage og en ladestander.

  Læs mere

  KONTAKT OS

  book ophold

  Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

  Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

  Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
  Vi ser frem til at høre fra dig!

  +45 9844 6844

  info@plesnersbadehotel.dk