MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Et sidste farvel fyldt
med Hjertevarme

Ved mindehøjtideligheder på Plesners Badehotel skaber vi rum for ro og nærvær. Vi er beliggende midt i den storslåede nordjyske natur på toppen af Danmark. Her skaber vi plads til at samles med de nærmeste for at mindes jeres kære. Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe med praktiske detaljer. Så kan I fokusere på at være i øjeblikket og tage afsked i et fredeligt og hjertevarmt miljø. Til mindehøjtideligheden kan du vælge imellem tre forskellige pakker, så dagen kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Skal Plesners Badehotel
danne rammen for
mindehøjtideligheden?

kontakt os

Et mindeværdigt farvel

Vi gør os umage for at tilbyde hjertevarme rammer for jeres mindehøjtidelighed.
Derfor kan I vælge imellem tre forskellige pakker med kaffe og te, så det sidste farvel bliver helt, som I ønsker

Mindehøjtidelighed 1

  • Kaffe/te
  • Boller med smør
  • Hjemmelavet lagkage
145kr. pr. person.

Mindehøjtidelighed 2

  • Kaffe/te
  • Smørrebrød
145kr. pr. person.

Mindehøjtidelighed 3

  • Kaffe/te
  • Smørrebrød
  • Hjemmelavet lagkage
195kr. pr. person.

Plesners Badehotel er beliggende i hjertet af Skagen. Alligevel er vi trukket tilbage fra det pulserende byliv. Derfor kan vi tilbyde rolige rammer for jeres sidste farvel.

Mindehøjtideligheden vil finde sted i enten Restaurant Plesner eller i vores selskabslokale. Hvis man er min. 50 personer kan hele restauranten lejes afhængig af arrangementet.

VORES FACILITETER

Du kan sætte dit personlige præg

Vi skaber rum for et personligt farvel med nærvær og varme. Den ikoniske Plesner-bygning danner de historiske og æstetiske rammer for mindehøjtideligheden. Samtidig har I rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på dagen.

Mulighed for overnatning

Ønsker I at finde tid til ro og nærvær efter mindehøjtideligheden? Vi tilbyder stemningsfulde overnatningsmuligheder på vores historiske hotel. Her er der plads til refleksion i rolige omgivelser.

Sæt dit eget præg

På Plesners Badehotel kan I sætte jeres eget personlige præg på jeres mindehøjtidelighed. Vi har sans for detaljerne og tilbyder fleksible løsninger, som kan gøre dagen mindeværdig.

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk