MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Dyrk de sunde vaner
I rolige omgivelser

På Plesners Badehotel kan du kombinere motion og afslappende wellness i intime omgivelser. Vores motionsrum og wellness-område er dedikeret til personlig velvære, og begge områder er indrettede med sans for høj kvalitet og æstetik. Hos os kan du træne og slappe af i rolige omgivelser, og du kan skabe en harmonisk balance mellem aktivitet og afslapning.

Dampbad

Bliv tanket op med fornyet energi i vores nye dampbad. Her kan du lade hverdagens stress og jag fordampe i en beroligende atmosfære. Benyt også gerne dampbadet efter en god omgang træning i vores motionsrum – det er godt for de ømme muskler.

Sauna

Giv dig selv en pause og nyd et øjeblik med ren velvære i saunaen på Plesners Badehotel. Oplev total afslapning, lad varmen trænge ind og frigive stress. Det er en terapeutisk oplevelse for både krop og sind.

bruser

Forkæl dig selv med et besøg i vores oplevelsesbruser. Bruseren kan indstilles til fx regn, vandfald eller spraytåge. Dermed har du et væld af muligheder for at nyde total afslapning i vores tropiske bruser.

Motion og afslapning For
dit personlige velvære

På Plesners Badehotel kan du dyrke motion og nyde en afslappende wellness-oplevelse i rolige omgivelser.

Både vores motionsrum og wellness-område er skabt til personlig velvære. Her kan du træne, slappe af og blive ladet op med fornyet energi.

på tværs af generationer

Børn er velkomne i vores wellness-område og i motionsrummet. De skal blot være i følge med en voksen. Her kan I sammen skabe gode minder og sunde vaner.

omklædning

Når du ønsker at benytte vores wellness-område og motionsrum, foregår omklædningen i ro og mag på værelset.

booking

Vi anbefaler, at du booker tid til wellness. Det foregår nemt og enkelt via receptionen.
Pris 150 kr. pr. person for 2 timer

motionsrum

Plesners motionsrum tilbyder moderne træningsfaciliteter i gennemrenoverede omgivelser. Det er det oplagte sted til din træning – uanset om du er rutineret motionist eller nybegynder.

Vi har skabt en stemningsfuld atmosfære, som kan inspirere og støtte op om en aktiv livsstil. Vores motionsrum er åbent for alle hotellets gæster, og børn er velkomne i følge med en voksen.

Åbningstider

Motionsrummet & wellness-området er åbent hver dag fra kl. 8.00-20.00.

kontakt os

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk