MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Fransk/nordisk madstil
I historiske rammer

Velkommen til vores historiske restaurant, hvor fransk/nordisk madstil møder klassisk badehotelcharme. Den historiske Plesner-bygning danner de historiske rammer for restauranten, og vi har kælet for detaljerne for at give dig en autentisk spiseoplevelse med smag, kvalitet og hygge i højsædet. Vores à la carte-menu byder på lokalt inspirerede retter, hvor kvalitet forenes med en smagfuld oplevelse.

Vores morgenmad

Vores morgenbuffet byder på en lækker kombination af hjemmelavede specialiteter og friske råvarer. Her finder du en variation af brød og kager, diverse pålæg og ost, frugt, yoghurt, müsli samt varme retter.

Morgenmad indgår ved booking af alle værelser & suiter. Alle gæster kan også tilkøbe morgenmad individuelt (kræver forhåndsreservation).

Åbningstider i morgenmadsrestaurant:

  • 06.30-10.00 i hverdage
  • 07.00-10.00 i weekender og på helligdage

 

Pris pr. person: 149DKK

Oplev vores
frokost

I vores restaurant tilbyder vi et velassorteret frokostmenukort. Her kan du se frem til gastronomiske oplevelser i hyggelige omgivelser, hvor smag, kvalitet og autenticitet er omdrejningspunktet.
book bord se frokostmenu

Oplev vores
Fransk/nordiske madstil

vores À la caRte-
restaurant

Lad restauranten på Plesners Badehotel danne de stemningsfulde rammer for en god middag. Til vores à la carte-menu har vores chefkok nøje udvalgt en række smagfulde retter. Som gæst hos os kan du både nyde både frokost og aftenmenuer i restauranten.

Book bord se aftenmenu se vinkort

Vinkort

Vores vinkort har fokus på det klassiske franske, men også nye og spændende vine fra hele verden. Lad dig guide og udfordre til det perfekte match mellem vin og mad.

Book bord se vinkort

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk