MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Ophold til enhver
Anledning

Hos Plesners Badehotel har vi nøje sammensat forskellige opholdstyper. Du skal blot vælge det, der passer til dine ønsker og behov. Vi stræber altid efter at skabe de perfekte rammer for dit ophold og gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

PLESNERS
OPHOLD

Nyd et eksklusivt ophold på vores badehotel i hjertet af Skagen. Plesners Ophold inkluderer en overnatning samt en lækker 3-retters menu i vores restaurant og en smagfuld morgenmadsbuffet.
Vi gør dit ophold mindeværdigt.

book herLæs mere

DET ROMANTISKE
OPHOLD

Med vores romantiske ophold kan du nyde en overnatning fuld af hjertevarme. Her kan du se frem til en forførende 3-retters menu med vin og kaffe i vores charmerende restaurant samt en overdådig morgenmadsbuffet.

book herLæs mere

2-DAGES
SKAGENSOPHOLD

Nyd et hyggeligt 2-dages ophold i Skagen. Opholdet inkluderer to overnatninger samt en velsmagende 2-retters menu, entrebillet til Maskinrummet og morgenmadsbuffet begge dage.

book herLæs mere

Søndagsophold

På Plesners Badehotel kan I nyde roen og dyrke nærværet i vores stemningsfulde omgivelser. Vores Søndagsophold byder bl.a. på overnatning i vores standard dobbeltværelser samt en smagfuld 2-retters menu i Restaurant Plesner.

book herLæs mere

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk