MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Plesners badehotel – i hjertet af skagen

Vores klassiske badehotel er smukt beliggende i hjertet af Skagen. Her er du tæt på det hele og samtidig trukket væk fra det pulserende natteliv. I specielt vores dobbeltværelser og suiter vil du opleve den ægte Plesner-charme.

Enkeltværelse

Med et ophold i vores charmerende enkeltværelser kommer du helt tæt på den klassiske Plesner-atmosfære. Værelserne er blevet renoveret med omtanke for detaljerne og den høje kvalitet. Her er der ro og plads til at sænke skuldrene.

book herLæs mere

Dobbeltværelse

I vores hyggelige dobbeltværelser kan I nyde tosomheden i rolige omgivelser. Alle materialer er udvalgt med sans for kvalitet og æstetik, og vi har kælet for hver en detalje. Alle vores værelser er indrettet med helt nye Carpe Diem-senge.

book herLæs mere

Dobbeltværelse deluxe

Når du vælger vores stemningsfulde dobbeltværelser deluxe kan du se frem til et ophold i rammer, der emmer af kvalitet og klassisk æstetik. Værelserne er lidt større end et standard dobbeltværelse. Alle værelser i denne kategori er udstyret med køleskab, samt udvalgte værelser er udstyret med strygejern/-bræt. Kontakt receptionen for at få udleveret strygejern/-bræt. Alt sammen i den originale Plesner-stil med højt til loftet og en afslappende atmosfære.

book herLæs mere

Dobbeltværelse i den originale Plesner bygning

Dobbeltværelserne i den originale Plesner bygning fremstår historiske, og her kommer du helt tæt på den originale Plesner charme. Værelserne er indrettet med sans for kvalitet og æstetik. Du kan se frem til en god nats søvn i kvalitetssenge fra Hästens og i enkelte værelser helt nye Carpe Diem-senge.

book herLæs mere

Superior-
værelse

Vores superior-værelser er rummelige og større end standard dobbeltværelser. Denne kategori er udstyret med køleskab og størstedelen er udstyret med strygejern/strygebræt. Værelserne er enten udstyret med en ekstra seng eller en sofa med plads til ekstra opredning.

Et enkelt af vores superior-værelser er placeret i den originale Plesner-bygning. Dette værelse er indrettet med Hästens senge, Louis Poulsen lamper – dette værelse har ikke køleskab. Strygejern og strygebræt er tilgængeligt i receptionen.

book herLæs mere

junior suite
med altan

Når du vælger vores juniorsuite, kan du se frem til et ophold med autentiske faciliteter. Her har du adgang til en charmerende altan, og vi har inviteret naturen indenfor ift. farver og valg af materialer. Juniorsuiten tilbyder også køleskab, strygejern/-bræt og helt nye Carpe Diem-senge, som sikrer en behagelig søvn.

En enkelt af vores junior suite med altan er placeret i den originale Plesner-bygning. Dette værelse er indrettet med Hästens senge, Louis Poulsen lamper – dette værelse har ikke køleskab. Strygejern og strygebræt er tilgængeligt i receptionen.

book herLæs mere

Vores Suiter

Et ophold i vores suiter er noget af det ypperste, du kan opleve som gæst hos os. De er beliggende i den ikoniske Plesner-bygning, og her kan du virkelig fornemme historiens vingesus. Suiterne er udstyrede med kvalitetssenge fra Hästens, og her går den velkendte Plesner-stil igen i form af materialer.

book herLæs mere

1 værelses lejlighed

Nyd et hyggeligt ophold i vores 1-værelses lejligheder. De er omhyggeligt indrettede med sans for den originale Plesner-stil, og du kan nyde en god nats søvn i kvalitetssenge fra Carpe Diem. Denne lejlighed vil have et mindre te-køkken.

book her

Nyeste hotel med de fleste faciliteter i hjertet af skagen

Plesners Badehotel er det nyeste hotel i hjertet af Skagen, som tilbyder de fleste faciliteter.

Vi har bl.a. en mindre wellness-afdeling, et motionsrum og en charmerende restaurant. Samtidig tilbyder vi gode forhold for vores gæster med gangbesvær.

wellness

I vores nyrenoverede wellness-afdeling kan du i intime omgivelser nyde vores wellnessbruser samt gå i dampbad og sauna. I wellness-afdelingen er der plads til 6-8 personer ad gangen, og børn er velkomne ifølge med en voksen.

læs mere

restaurant

Vores hyggelige restaurant er smukt indrettet i ægte badehotelstemning og beliggende i den originale Plesner-bygning. Her kan du se frem til kulinariske oplevelser, hvor vi med vores à la carte-menu har noget for enhver smag – også for hotellets yngste gæster.

læs mere

motionsrum

Som gæst på hotellet har du fri adgang til vores helt nye motionsrum. Det er åbent hele døgnet, så du let kan træne, når det passer dig bedst. Børn er velkomne ifølge med en voksen.

læs mere

Tilgængelighed

På Plesners Badehotel er det højeste prioritet at være tilgængelige for gæsterne. Vi tilbyder gratis parkering ved hotellet samt fire el-ladestandere. Vi har særlige faciliteter, som gør vores badehotel tilgængeligt for alle vores gæster – også med kørestol.

I den forbindelse har vi et værelse med elevationssenge fra Carpe Diem.

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk