MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Indtast et nummer fra 1 til 100.
Indtast et nummer fra 0 til 100.

Velkommen til Plesners badehotel
– i hjertet af skagen

Hos os er der højt til loftet, og vi har kælet for detaljerne. Vi er centralt placeret i Skagen med kort afstand til alle oplevelser. Lad Plesners Badehotel danne de charmerende kulisser for et hyggeligt besøg. Vi holder åbent hele året.

book ophold

VORES
OPHOLDSPAKKER

Ønsker du at kombinere en overnatning med kulinariske eller sjove oplevelser i Skagen?

Vi har forskellige ophold – og garanteret også et ophold, som passer lige til dine ønsker.

Læs mere

VÆRELSER
& SUITER

På Plesners Badehotel tilbyder vi en bred vifte af stemningsfulde overnatningsmuligheder. Vi har værelser i forskellige kategorier. Ens for dem alle er, at de er charmerende og hyggelige. En indretning og arkitektur, der er karakteristisk for Plesner.

Læs mere

vores
Hotellejligheder

For dig, der ønsker lidt mere plads og frihed, kan vores hotellejligheder være svaret. De er nybygget fra 2024 og med enten egen altan eller terrasse.
Her er der adgang via elevator, og parkeringen er lige ved hoveddøren.

Læs mere

Plesners
sommerhuse

Alle vores sommerhuse ligger i Lille Skagen
– 1.5 km fra Skagens bymidte. Husene er
nyopførte i 2023/2024, og her er mere end det
nødvendige.

Læs mere

Plesners
anneks

Plesners Anneks er for dig, der ønsker en billigere overnatningsmulighed i Skagen. Vi har i alt 16 lejligheder i forskellige størrelser. Alle med køkken og bad samt alt nødvendigt inventar.

Læs mere

Det gule
hus på skråvej

Rejser I som en gruppe, er dette en oplagt overnatningsmulighed. Det Gule Hus på Skråvej rummer i alt 5 værelser i forskellige kategorier. Det er et perfekt sted for jer, der ønsker at være lidt for jer selv.

Læs mere

 

Møder &
konferencer

Lad os danne rammerne for dit næste møde eller konference. Vores restaurant byder på smagfuld forplejning, og vi kan tilbyde overnatning for kursus- og konferencedeltagerne i egne individuelle værelser.

Se mere

På Plesners Badehotel har vi ekspertisen, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for vores gæsters festlige begivenheder. Hvad enten det er bryllup, konfirmation, fødselsdage eller andre fester, så kan du trygt holde din næste fest hos os. Vi har den rette viden samt nogle helt unikke rammer, som med sikkerhed kan danne grundlag for en uforglemmelig fest.

Forberedelserne forgår altid i tæt dialog med dig som gæst, og vi arbejder dedikeret for at opfylde dine ønsker på bedste vis.

Se mere

SELSKABER & FESTER

vores à la caRte-
restaurant

Lad restauranten på Plesners Badehotel danne de stemningsfulde rammer for en god middag. Til vores à la carte-menu har vores chefkok nøje udvalgt en række smagfulde retter. Som gæst hos os kan du både nyde både frokost og aftenmenuer i restauranten.

Book bord se aftenmenu se frokostmenu se sæsonmenu se vinkort
Som gæst på Plesners Badehotel får du 10% rabat på din frokost (inkl. drikkevarer).
Gælder også gæster, der bor i Plesners Anneks, Plesners Hotellejligheder og Plesners Sommerhuse.

Oplevelser på
toppen af Danmark

Med vores placering i hjertet af Skagen har du som gæst på Plesners Badehotel en lang række attraktioner og seværdigheder inden for kort afstand.

Det gælder bl.a. Maskinrummet, Vippefyret og Grenen, som alle er et besøg værd.

Maskinrummet

Besøg Maskinrummet, hvor du kan komme helt tæt på historien bag Skagens maritim- og motorhistorie. Her kan du gå på opdagelse iblandt en stor samling effekter fra marine og landbrug, og der er mulighed for guidede ture.

Grenen

Et absolut ”must see” er Danmarks nordligste punkt, Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes. Grenen ligger ca. 3 km fra Skagen Centrum og kan nås med både cykel, bil og på gåben. Fra parkeringspladsen ved Grenen kan du tage en tur med ”Sandormen”.

 

vippefyret

Beliggende på Fyrbakken i Østerby kun få hundrede meter fra hotellet finder du Vippefyret. Det blev første gang opført i 1627, og det er det første vippefyr i Danmark med åben brændekurv. Fyret var i brug indtil 1747, hvor det blev erstattet af de mere moderne fyrtårne.

Råbjerg Mile

Råbjerg Mile er Europas største vandreklit. Her kan du udforske de skiftende klitter og opleve den dynamiske sandflugt, der gør stedet så særegent. Tag på vandretur gennem det imponerende naturområde og lad dig bjergtage af naturens foranderlighed.

Skagen Museum

Skagen Museum hylder områdets rige kunstneriske arv. Udforsk den imponerende samling af kunstværker og lær om kunstnerkolonien, der inspirerede generationer. Museet tilbyder et fascinerende indblik i Skagens kunsthistorie og er en oplagt destination for kulturinteresserede.

Den tilsandede kirke

Den tilsandede kirke er et af Skagens ikoniske vartegn. Beliggende nær Råbjerg Mile står kirken som et malerisk symbol på kystens skiftende landskab. Der er en p-plads ca. 400 meter fra kirken. Her er der både legeplads, bord og bænke.

Skagen Padelcenter

Besøg Danmark nordligste padelcenter med plads til hele familien. Her kan I dyrke den populære sport i professionelle rammer. Den nybyggede hal er på hele 10 meter og består af tre doublebaner samt en singlebane. Alle baner er med panoramaglas.

Skagen Tourbussen

Spring ombord på Skagen Tourbussen og udforsk byens charme og skønhed. Den guidede tur tager dig med til ikoniske steder som Grenen, Råbjerg Mile og Den tilsandede kirke. Nyd en bekvem måde at opdage Skagens attraktioner på og få indsigt i områdets rige historie og naturskønhed. Køb billet i receptionen.

Find priser og køreplan her.

Postbåden Tunø

Oplev Skagen fra vandet med en havnerundfart på postbåden Tunø. Turen fører dig gennem Skagens havn, forbi Kongevillaen og ud til Grenen. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve Skagen fra en helt ny vinkel. Køb billet i receptionen.

Find priser og sejltider her.

Tilmeld nyhedsbrev & få 5% rabat

Få 5% rabat på den første booking ved tilmelding til nyhedsbrevet.
Bliv løbende opdateret på de nyeste arrangementer, attraktive priser på ophold tilbud og meget mere fra Plesners Badehotel.

FAQ

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at finde svar på dine spørgsmål. Derfor kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål fra vores gæster i FAQ’en nedenfor.

 

Må jeg tage mit kæledyr med på ophold?
På vores særlige hundeværelser er du velkommen til at medbringe mindre hunde (max 10 kg), der er stille og renlige.
• Informer os ved booking om, at du rejser med hund, så undersøger vi ledighed.
• Pris: 350,- i alt.
Kan jeg bestille roomservice til værelset?
• Du kan bestille roomservice til dit værelse i følgende tidsrum: Mandag-søndag fra kl. 12.00-20.00.
Kan man overnatte, hvis man har nedsat mobilitet?
• På Plesners Badehotel har vi særlige værelser til gæster med nedsat mobilitet. Kontakt receptionen på mail: info@plesnersbadehotel.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne. Vi har blandt andet et værelse med elevationssenge.
Har I allergivenlige værelser?
• Alle vores værelser er med trægulve, og er indrettet allergivenligt. Meddel altid på forhånd, hvis du har allergier – også når det gælder fødevarer. Til morgenmad er der fx mulighed for at få glutenfri brød samt havre- og soyamælk.
Hvilke kreditkort kan jeg bruge til betaling?
• Vi accepterer Dankort, Visa og Mastercard. Bemærk, at der tillægges et gebyr på nogle kreditkort – dog aldrig Dankort.
• Plesners Badehotel forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debetkort inden din ankomst. Bestiller du et non refundable ophold, debiterer vi dit kreditkort ved bestilling.
Får jeg mine penge tilbage ved annullering?
• Det kommer an på hvilken type ophold, du har købt, og hvornår du annullerer det.
• Du kan læse om alle vores betalings- og annulleringsbetingelser her.
Åbningstider i receptionen
• Receptionen er åben mandag-søndag: kl. 07.00-20.00.
• Vores natportier er tilgængelig mandag-søndag: 22.00-07.00.
• Vores restaurantansvarlige vil være behjælpelig i tidsrummet 20.00-22.00.
Hvornår kan jeg tjekke ind på mit værelse?
• Vi garanterer, at du kan tjekke ind på værelset fra klokken 14.00.
• OBS: I juni, juli, august og på helligdage garanterer vi tjek ind klokken 15.00.
Hvornår skal jeg senest tjekke ud?
• På afrejsedagen skal du senest tjekke ud kl. 11.00.
Findes der parkering?
• Ja, vi har egen parkeringsgård. Ved brug af hotellets parkering skal der hentes en parkeringstilladelse i receptionen. En parkeringsplads kan ikke reserveres på forhånd.
• Vi har fire el-ladestandere fra LOAD.
Glemte sager
Har du glemt noget hos os, kan vi eftersende det til din adresse mod et gebyr på 75,- + porto.
• 
Vi opbevarer ”glemte sager” i en måned. Herefter sendes de til genbrug.
Rygning
• Rygning er kun tilladt ved offentlige områder og restaurantens udendørs terrasse. 

KONTAKT OS

book ophold

Har du spørgsmål til et kommende ophold, eller ønsker du at vide mere?

Vi er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt fra praktiske spørgsmål om Plesners Badehotel og til at lave uforpligtende tilbud på ophold.

Du kan kontakte os via telefon, mail eller benytte kontaktformularen her.
Vi ser frem til at høre fra dig!

+45 9844 6844

info@plesnersbadehotel.dk